Еве кој ден е најдобар за секс!

Погледнете во кој ден ви се најголеми шансите за секс…Според најновите истражувања, најдобриот ден за секс е петок.
Исто така, во четврток во телата на мажите и жените се произведува пет пати поголемо количество полови хормони, па затоа и е најпогоден ден за да водите љубов. 
Среда е денот за размислување, во кој одлуките се правилни, вторник е ден за работа, а понеделник е најтешкиот ден во кој има најмногу шанси да се доживее инфаркт.Според најновите истражувања, најдобриот ден за секс е петок.
Исто така, во четврток во телата на мажите и жените се произведува пет пати п

Пронајдете не на следниве мрежи: