Еве колку фудбалски фанови се обложиле на резултат 7:1 за Германија

Според непотврдени извештаи, осум луѓе во светот се обложиле на неверојатниот резултат 7:1 за натпреваротГерманија – Бразил. Еден од нив со уплата од 20 долари добил 46 380 долари.
Овој фудбалски фан прогнозирал дека Семи Кедира сигурно ќе постигне погодок а резултатот ќе биде 7:1 за Германија!
Додека повеќето фудбалски фанови не веруваа што се случува пред нивните очи, овој точно погодил како ќе заврши натпреварот.
За уплата од сaмо 20 долари добил неверојатни 46 380 долари.
 
Извор: 101greatgoals.comГерманија – Бразил. Еден од нив со уплата од 20 долари добил 46 380 долари.
Овој фудбалски фан прогнозирал дека Семи Кедира сигурно ќе пост

Пронајдете не на следниве мрежи: