Еве колку години затвор добија провалниците во куќата на Мајли Сајрус

Loading...

Крадците во стилот на „Бони и Клајд“, кои влегоа во куќата на Мајли Сајрус и го украдоа нејзиното Ферари Масерати и накит, ќе лежат неколку години во затвор. Тајлор Скот и Наоми Чарлс се виновни за сторено кривично дело, тешка кражба.
Скот ќе ги помине следните 5 години во државен затвор, додека Наоми доби 1 година во окружен затвор. Скот доби повисока казна затвор затоа што веќе има криминално досие и за време на кражбата носел огнено оружје. Тајлор Скот и Наоми Чарлс се виновни за сторено кривично дело, тешка кражба.
Скот ќе ги помине следните 5 години во државен затвор, додека

loading...
Loading...