Еве што искоментира Саша Ковачевиќ за забраната на српска музика во Македонија

Loading...

Започнувајќи од 1 октомври во Македонија нема да може да се емитува српска музика.На оваа вест реагираше пејачот Саша Ковачевиќ, кој е еден од поомилените српски изведувачи кога станува збор за македонската публика.
-Верувам дека нашата драга македонска публика, без разлика на забраната за пуштање на српска музика, ќе ги слуша нашите песни преку интернет. Се надева дека ќе се пронајде решение за да може сите заедно да уживаме во музиката како порано, рекол Ковачевиќ.На оваа вест реагираше пејачот Саша Ковачевиќ, кој е еден од поомилените српски изведувачи кога станува збор за македонската публика.
-Веру

loading...