Еве што мислат македонците за Ајфон 5

Loading...

Еве што мислат македонците за Ајфон 5.
Сликата е дел од серијалот кој го имавме деновиве и е испратена со цел да не расвесели. Но, Петар Кузмановски, поради инвентивноста, како што ветивме ќе го наградиме со два билети во Синеплекс, претстава по избор. 
Петар контактирај не на нашата фан страна, остави ни број за да те контактираме и ние и да се договориш со нашите момци кога ќе ја преземеш наградата..
Еве што мислат македонците за Ајфон 5.
Сликата е дел од серијалот кој го имавме д

loading...
Loading...