Еве ШТО прави Станија во Америка и ОД КАДЕ ѝ се парите!

Loading...

Старлетата и победничка на Фарма 6, Станија Добројевиќ, минатата недела отпатувала во Америка, бидејќи, како што тврди, ѝ се смачил животот во Србија. Но, се чини дека тоа воопшто не ѝ паднало тешко со оглед тоа дека спонзорот ѝ обезбедил стан на Менхетен, како  и  автомобил со кој ќе се служи додека е во Њујорк.
Како  што наведува извор близок на старлетата, нејзиниот спонзор е шеф на српска мафија во Америка, со потекло од Црна Гора, разведен и со  Станија не планира ништо сериозно, туку  само ужива во нејзиното друштво.
„Има широка рака, галантен е кон жените, сака да им подарува вредни работи, од накит до автомобили. Станија ја запознал минатата година, често се слушале по телефон. Му се допаднала физички толку што ѝ понудил, кога ќе се врати во Америка да  оди кај него во Њујорк, каде ја чека автомобил, стан и се што ќе посака. Секако, се согласила и  сега е во тој стан во срцето на Менхетен“, открива изворот.
На следната страна погледнете ја форографијата од станот во кој моментално ужива старлетата.

 
Но, се чини дека тоа воопшто не ѝ паднало тешко со оглед тоа дека спонзорот ѝ обезбедил стан на Менхетен, како  и  автомобил со кој ќе се

loading...
Loading...