Еве што сторила Ана Севиќ откако дознала дека Дарко Лазиќ ја изневерувал!

Loading...

Неодамна во јавноста се појави вест дека Дарко Лазиќ ја изневерувал својата сопруга Ана Севиќ со актуелните учеснички на Фарма, Душица Грабовиќ и Гога Алексиќ.Веројатно многумина од вас очекуваа дека после ова ќе дојде до хаос во бракот на лазиќ, но се случи нешто сосема поинакво.
Како Дарко, така ни Ана не реагираат на овие медиумски натписи, а на социјалната мрежа Инстаграм еден  со друг си  ги  коментираат фотографиите со  излив на љубов.

Ана Севиќ во меѓувреме скоро  секојдневно објавува фотографии од неодамнешното патување. Да потсетиме, тие двајца заедно со ќеркичката уживаа на Малдивите.
Веројатно многумина од вас очекуваа дека после ова ќе дојде до хаос во бракот на лазиќ, но се случи нешто сосема поинакво.
Како Дарко, така

loading...
Loading...