Еве што значи буквата „М“ на дланката

Loading...

Линиите на дланката можат да формираат фигури, но можат да формираат и букви. Една од нив е буквата М. Се смета дека таа многу ретко се среќава и луѓето кои ја имаат не се случајни. Ајде да видиме зошто! Луѓето кои на дланката ја имаат буквата М се исклучително талентирани. Имаат силна интуиција, многу енергија, осет дали некој ги лаже и осет за успех. Доколку имате таква половина, да знаете дека со неа нема шега. Особено ако е жена! Ниту можете да ја излажете, ниту можете да ја вртите на вашиот прст. Таа е многу посилна од вас! Кога двајцата партнери ја имаат буквата М на дланката, повторно дамата е понадарената.
Ова најверојатно се должи на интуицијата, која кај жените е обично посилна. Луѓето со буквата М на дланката не треба да се помират со банален живот. Што имаме во предвид?

 
Ако работат за ниска плата, ако во љубовта го трпат партнерот (заради деца, стравови…), ако секојдневно им се налага да прават нешто што е под нивното достоинство, тоа ќе ги убие психички.
Навистина, ниту еден човек не ги сака тие работи, но некои си велат “терај” и голтај. Кај луѓето со буквата М, не е така. Тие не можат да преголтаат. Тоа чувство ги јаде внатрешно. Затоа, ако се наоѓаат во таква ситуација, моментално треба да го променат животот и да се стремат кон врвот…каде што им е местото!
Извор: ohrigani.mkЛуѓето кои на дланката ја имаат буквата М се исклучително талентирани. Имаат силна интуиција, многу енергија, осет дали некој ги лаже и осет за усп

loading...
Loading...