Еве зошто групата од „Пријатели“ секогаш седеше на истиот кауч

Loading...

Ве предизвикуваме: Иако најверојатно ги немате гледано со години, заземете удобно место на вашиот кауч и погледнете ги урнебесните 10 сезони на неповторливите „Пријатели“. Едно е сигурно, иако сега секој ден излегуваат нови серии, ниедна комедија нема да го надмине ова уникатно друштво кое си е приказна за себе.Иако, ако сте големи обожаватели, најверојатно знаете многу интересни факти за серијата, сигурни сме дека едно прашање ве мачи. Како е можно во едно толку популарно кафуле пријателите секогаш да седат на удобниот кауч додека останатите гости седнат на очигледно неудобни столчиња? И бидејќи како големи обожаватели на „Пријатели“ не можеме да речеме дека не е важно и дека тоа е само серија, гледаме малку подетално на нештата.
Погледнете го одговорот на следната страна.

Една обожавателка на серијата која со сигурност има око соколово ја разрешува целата „мистерија“ – цело време меѓу кафињата на масата на сепарето со каучот стои знак „резервирано“. Не верувате? Обрнете внимание на следниве слики.

Сега има повеќе смисла, нели? А, со оглед на фактот што „Пријателите“ беа редовни гости во кафулето, сосема е очекувано да им го чуваат резервирано најудобното место за седење, кое инаку сигурно не би го наоѓале секогаш слободно, дури можеби и никогаш.Иако, ако сте големи обожаватели, најверојатно знаете многу интересни факти за серијата, сигурни сме дека едно прашање ве мачи. Како е можно в

loading...