„Evernote“ достапен и за македонските корисници

Loading...

Deutsche Telekom и Evernote го проширија партнерството на 12 пазари во Европа, меѓу кои е и Македонија. Со Evernote, корисниците може да запишуваат прибелешки, да спојуваат веб страници, да прават исечоци од написи и слично…Корисниците на DT коишто ќе ја активираат апликацијата до 2 октомври 2014 година, ќе може да ја користат бесплатно 6 месеци со симнување преку он-лајн продавниците за апликации. 
Корисниците коишто ќе ја искористат промоцијата ќе имаат придобивки и од напредните карактеристики, како што се зголемен upload капацитет од 1 GB месечно, оф-лајн користење на преносливиот компјутер (notebook) и забрзано вчитување на сликата.  Премиум сетот со карактеристики вклучува и пребарување на документи, со што се овозможува пребарување на документи, презентации и табеларни пресметки со Evernote Notebooks, како и потсетници, коишто им овозможуваат на корисниците да бидат во тек со сите нивни лични и професионални проекти.
Повеќе на: gsm.mkКорисниците на DT коишто ќе ја активираат апликацијата до 2 октомври 2014 година, ќе може да ја користат бесплатно 6 месеци со симнување преку он-л

loading...
Loading...