Фото: Влатко ги најде гаќичките на Тамара Тодевска!

Влатко ги најде гаќичките на Тамара Тодевска!Нашата прекрасна Тамара беше главна тема откако се појави без гаќички. 
Секако нејзиниото појавување без гаќички испровоцира различни реакции.
Интересен коментар за тоа имаше Влатко Илиевски.
Денес Тамара повторно имаше интересен статус имаше. Влатко повторно не остана без коментар па се пофали дека ги нашол гаќите 🙂
Погледнете!

 
 

Објава by Tamara Brana Velkova.
Нашата пре

Пронајдете не на следниве мрежи: