Facebook започна со прикажување на актуелните теми

Loading...

Оваа новина сè уште не им е достапна на сите корисници.Следејќи ги стапките на Twitter, Facebook наскоро ќе воведе новина што ќе им биде достапна на сите корисници и на својот профил ќе имаат можност да видат кои теми се актуелни, односно за што најмногу се зборува на социјалната мрежа.
Tемите кои се актуелни на Facebook на корисниците ќе им бидат сугерирани под просторот каде стојат потсетувањата за родендените на вашите пријатели и претстојните настани. Сугерираните теми за кои најмногу се зборува на социјалната мрежа во предвид ќе ги земат и личните интереси на конкретниот корисник, па кога ќе кликнете на некоја конкретна тема, линкот ќе ве одведе до друга страница на која се наоѓаат релевантни објави и новости поврзани со темата, пренесува Gizmodo.Следејќи ги стапките на Twitter, Facebook наскоро ќе воведе новина што ќе им биде достапна на сите корисници и на својот профил ќе имаат можност да

loading...
Loading...