Фан од Албанија на Велики петок, Карлеуша ја замоли за услуга, а таа се објави на Твитер…

Loading...

Фан од Албанија на Велики петок, Карлеуша ја замоли за услуга, а таа се објави на Твитер…Јелена Карлеуша постојано објавува фотографии на кои може да се видат прашања од нејзините фанови, подароци кои и ги испраќаат и слично.
Овој пат еден фан од Албанија ја замоли да и биде слуга…

 Јелена Карлеуша постојано објавува фотографии на кои може да се видат прашања од нејзините фанови, подароци кои и ги испраќаат и слично.
Ов

loading...
Loading...