Фан ѝ пријде на секси пејачката, таа го дочека со насмевка, а потоа тој страшно ја понижи!

Loading...

Кога слушнала што  ѝ рекол непознатиот маж, Иги  Азелеа побегнала во истиот момент.Иги Азалеа, една од најпознатите раперки на денешницата, имала  да речеме болно искуство  на аеродромот во Њујорк. Едно момче ја препознало и ја прашало „Дали си  ти  Иги Азалеа?“
Му одговорила потврдно, а потоа следел шок.
„Само сакав да ти се заблагодарам што  го уништи хип-хопот“, и кажал тој,  а пејачката веднаш си заминала.
 Погледнете го  видеото:Иги Азалеа, една од најпознатите раперки на денешницата, имала  да речеме болно искуство  на аеродромот во Њујорк. Едно момче ја препозна

loading...