Фармерите во форма: Повторно секс на „Фарма“

Loading...

Јелена Голубовиќ и Чупо имале секс на Фарма, ноќта во петокот наспроти сабота!Игор Старовиќ изјави дека Јелена Голубовиќ И Чупо имале односи и тоа во креветот на Шеки Туркович.
Режисерката тврди дека такво нешто воопшто не се случило, но Игор Ставровиќ, Светлана и Зорица Марковиќ го тврделе сосема спротивното.
Тие слушнале воздишки, а Јелена откако си ја завршила работата се упатила кон бањата да се тушира.Игор Старовиќ изјави дека Јелена Голубовиќ И Чупо имале односи и тоа во креветот на Шеки Туркович.
Режисерката тврди дека такво нешто воопш

loading...
Loading...