Фармерки кои штитат од зрачење на смартфоните

Loading...

Оние кои стравуваат од преголемо зрачење на мобилните телефони сега можат да се заштитат благодарејќи на фармерките WTF JeansСпецифичноста на овие фармерки е во тоа што се заштитени од дамки и течности, но и од радијација. Фармерките WTF Jeans се веќе неколку години избор на голем број вљубеници во гаџети ширум сетот.
Фармерките се одликуваат со џебови кои се посебно кроени за ајфони со микрофибер во нивната внатрешност, со цел да ги чистат мобилните телефони при самото вадење. Со фармерките се испорачува и бакарна заштита која се вметнува во џебовите за телото на корисникот да биде заштитено од зрачење на мобилниот телефон.
Фармерките можат да се набават преку интернет по цена од 127 евра.Специфичноста на овие фармерки е во тоа што се заштитени од дамки и течности, но и од радијација. Фармерките WTF Jeans се веќе неколку го

loading...
Loading...