ФАТАЛЕН СКОК во Дрина: Што го одвлече словенечкиот натпреварувач на дното?

Андреј Беуц (34) од Словенија, исчезна по трагичниот скок во Дрина, а по неговото тело и понатаму се трага.Камерите го забележаа скокот на Андреј од повеќе агли, а на снимките точно се гледа како по скокот од реката бара помош, а потоа исчезнува во водата, по што му се губи секоја трага.
Некои забележале како покрај него се гледаат некои контури, па постои сомнеж дека станува збор за сом за кој во овој дел од Дрина е познато дека може да ги одвлече пливачите на дното.
На видеото се гледа како Андреј бара помош, а во исто време на неколку метри од него се појавува таинствено суштество.
За работата да биде уште помистериозна, Андреј и ова суштество истовремено се повлекуваат надоле, а по доаѓањето на спасувачите тие не успеале да го спасат несреќниот Словенец.Камерите го забележаа скокот на Андреј од повеќе агли, а на снимките точно се гледа како по скокот од реката бара помош, а потоа исчезнува во водат

Пронајдете не на следниве мрежи: