Фатени на дело: Безбедносната камера сними грабеж во Нептун во скопски Чаир

Филмски грабеж во Нептун во Скопје. Маскираните лица со себе носеле автоматски пушки.Со автоматски пушки влегле во продавница и го украле дневниот промет. Медиумот кој известува на албански јазик, Коха објави видео на кое може да се види како маскирани лица вршат грабеж во продавница на Нептун во скопски Чаир.За информацијата се уште нема официјална потврда од МВР. Видеото на YouTube е поставено вчера, а настанот денеска не може да се најде во полицискиот билтен.Со автоматски пушки влегле во продавница и го украле дневниот промет. Медиумот кој известува на албански јазик, Коха објави видео на кое може

Пронајдете не на следниве мрежи: