Федерер доби крава

Швајцарецот Роџер Федерер во Гштад доби крава од организаторите.
Тој на шега изјави дека во Швајцарија сепак тоа и не е толку чудно, така да не треба да зачудува овој податок.
„Добро, во Швајцарија сме. Ние немаме камили и лами“ изјави Роџер.
 Федерер изјави дека ќе мора да најде место каде би ја сместил кравата, а од друга страна немал претстава како би изгледало сето тоа.Швајцарецот Роџер Федерер во Гштад доби крава од организаторите.
Тој на шега изја

Пронајдете не на следниве мрежи: