Фејсбук го исфрла „чатот“ од употреба- Еве што треба да инсталирате доколку сакате да „чатувате“

Loading...

Фејсбук го исфрла „чатот“, а оние кои ќе сакаат да продолжат да „чатуваат“ ќе мора да инсталираат нова месинџер апликација.„Чатот“ ќе биде отстранет во наредните неколку недели, а Фејсбук веќе ги известува корисниците за промената.
Месинџер ќе биде главната апликација преку која ќе може да се продолжи со „чатување“.
Фејсбук ја тетсираше новата функција за својот Месинџер месеци наназад, а Марк Закерберг уште лани најави дека ќе ја исфрлат оваа можност од социјалната мрежа.„Чатот“ ќе биде отстранет во наредните неколку недели, а Фејсбук веќе ги известува корисниците за промената.
Месинџер ќе биде г

loading...
Loading...