Фејсубук тестира ВИП верзија за славни

Loading...

Откако предходно спомнавме дека богатите и сиромашните драстично се разликуваат, не само психички туку и физички бидејќи имаат комплетно различна крв, логично би било богатите и славните да си имаат своја социјална мрежа оти очигледно не го сакаат Фејсбук поради неговата општа намена.Откако предходно спомнавме дека богатите и сиромашните драстично се разликуваат, не само психички туку и физички бидејќи имаат комплетно различна крв, логично би било богатите и славните да си имаат своја социјална мрежа оти очигледно не го сакаат Фејсбук поради неговата општа намена.
Првиот обид на Фејсбук да стане платформа од различни наменски социјални мрежи беше воведување на форуми и групи, но тоа не испадна како што беше планирано. Сега Фејсбук тестира нешто сосема поинакво, целосно нова верзија која што ќе има само ВИП членови. All Things D пишува дека со ова Фејсбук ќе им овозможи полесен начина комуницирање на славните со своите обожаватели, официјалните известувачи од компанијата Фејсбук изјавиле:
Повеќе на think.mkОткако предходно спомнавме дека богатите и сиромашните драстично се разликуваат, не само психички туку и физички

loading...
Loading...