Фесбук договор: И дал 200 долари на ќерка си за да не користи Фејсбук

Loading...

Пол Бајер составил договор, според кој неговата 14-годишна ќерка, Рејчел се обврзува дека нема да користи фејсбук до јуни, а во замена ќе добие 200 долари. На договорот видлив е датумот кога Рејчел треба да ја прими првата “рата“ од 50 долари, а остатокот ќе го добие до крајот на месецот.
Условите се јасно определени. Рејчел не смее воопшто да се вклучува на Фејсбук до јуни, а за да се осигура во тоа досетливиот татко го променил и нејзиниот пасворд. Забраната за пристап ќе важи до 26. јуни 2013 година.
Извор: kurir-info.rsПол Бајер составил договор, според кој неговата 14-годишна ќерка, Рејчел се обврзува

loading...