Фетел и Розенберг радосни за опоравувањето на Михаел Шумахер

Конкурентот, како и блискиот колега на шумахер се задоволни со неговото опоравување.Себастијан Фетел и Нико Розберг воодушевени поради подобрувањето на здраствената состојба на нивниот сонародник Михаел Шумахер.
Шумахер во петок за прв пат покажа позитивни знаци по повеќе од три месеци во кома, бидејќи се разбуди и на кратко се освести.
Поопширно на Спорт365Себастијан Фетел и Нико Розберг воодушевени поради подобрувањето на здраствената состојба на нивниот сонародник Михаел Шумахер.
Шумахер во

Пронајдете не на следниве мрежи: