ФФМ со нов визуелен идентитет

Фудбалската Федерација на Македонија од денеска со нов визуелен идентитет, ново лого, знаме и слоган.Денес во хотелот „Александар Палас“ во Скопје се одржа Редовното Годишно Собрание на Фудбалската Федерација на Македонија.
Кои одлуки се донесоа на Собранието прочитајте на следниот ЛИНКДенес во хотелот „Александар Палас“ во Скопје се одржа Редовното Годишно Собрание на Фудбалската Федерација на Македонија.
Кои

Пронајдете не на следниве мрежи: