Фифи испадна од X-Фактор!

Loading...

Дуото „H2O“ кое го сочинуваа македонскит претставник Филип Јаневски – Фифи и Маринела Џогани,во третата емисија во живо испаднаа од  балканското музичко шоу „Икс-фактор“.Заедно со Александра Секулиќ, „H2O“ имаше најмалку гласови на публиката, па после 30 минутното гласање, тие настапија во дуел со по една песна за спас и оставија судиите да одлучат кој заслужува да продолжи понатаму.
Александра ја одбра баладата на Оливер Мандиќ „Одлазим, а волим те“. Нејзиниот настап жирито го оцени како најдобар за неа досега во шоуто, па Кики, Емина и Жељко одлучија да ја задржат во шоуто.
Фифи и Маринела во третата емисија настапија со „Чувам те“ на Александра Радовиќ, додека за спас ја одбраа песната „I follow rivers“ од Лики Ли.Заедно со Александра Секулиќ, „H2O“ имаше најмалку гласови на публиката, па после 30 минутното гласање, тие настапија во дуел со по едн

loading...
Loading...