Фифи: „Јас сум вистинска стрејт жена и сакам мажи“

Loading...

Македонскиот транссексуалец Фифи за српскиот магазин „Ало!“ говори за својата сексуална ориентација, при што открива дека е „вистинска жена“ и во склад со тоа е неговата сексуална фантазија.-Јас сум стрејт жена, сакам мажи, кратко одговорил Филип Јаневски, кој последната јавна непријатна ситуација кога членот на жирито на „Икс Фактор“, Жељко Јоксимовиќ му рече:
-Мене ова не ми се допаѓа, но убаво пееш.
Фифи истакна дека е навикнат на секакви ситуациии и дека секој човек има право на свое мислење.
-Имав непријатни ситуации уште од мали нозе, но секогаш знаев како да се соочоам со тоа. На почетокот на мојата пејачка кариера никој не се занимаваше со моите песни, сите ме гледаа како трансџендер особа, а малку како пејачка, вели Фифи, кој и покрај критиките од Жељко помина во вториот круг.-Јас сум стрејт жена, сакам мажи, кратко одговорил Филип Јаневски, кој последната јавна непријатна ситуација кога членот на жирито на „Икс Фа

loading...
Loading...