Фифи: „Па што ако фалширавме и Ријана фалшира“!

Loading...

Во бекстејџот на сите ќе им недостасува Фифи! Групата „H2O“ го напушти „X Factor“ откако по прогласувањето на резултатите Жељко Јоксимовиќ одлучи дека групата треба да си замине дома. „ Очекував повеќе! Мислам дека не заслуживме да испаднеме во третото live издание“ рече Фифи разочарано. На прашањето што мислите за оцената на Жељко? Фифи одговори „Не знам дали фалширавме, но и да беше така што ако-и Ријана фалшира!„ Очекував повеќе! Мислам дека не заслуживме да испаднеме во третото live издание“ рече Фифи разочарано. На прашањето што мислите за оц

loading...
Loading...