Фифи си оди од Македонија

Loading...

Фифи, претставничката на Македонија на ТВ-шоуто Икс фактор, не успеа да го продолжи натпреварувањето. Додека пак, вториот наш претставник, Даниел Кајмакоски, продолжува понатаму.
По настапот на Икс фактор, Фифи, трансродовата македонска пејачка, решила да се пресели во белград и вели дека таму се чувствува како човек…
Целото интервју со Фифи можете да го прочитате ТУКАДодека пак, вториот наш претставник, Даниел Кајмакоски, продолжува понатаму.
По настапот на Икс фактор, Фифи, трансродовата македонска пеја

loading...
Loading...