Филип Миркуловски: Ја чувствуваме поддршката која ни ја давате, ќе го дадеме и последниот атом да ја оправдаме!

„Спремни да дадеме максимум. Доволно за победа?“Подготовките за денешниот натпревар на Македонската ракометна репрезентација со Унгарија се во тек, а Филип Миркуловски напиша и статус на Фејсбук:
„Десет години чекаме на победа против Унгарците. Ја чувствуваме подршката која ни ја давате и верувате во нас. Ќе го дадеме и последниот атом да ја оправдаме. “
Како се спремаа ракометарите за претходниот натпревар погледнете на следната страна:

„Спремни да дадеме максимум. Доволно за победа? “Подготовките за денешниот натпревар на Македонската ракометна репрезентација со Унгарија се во тек, а Филип Миркуловски напиша и статус на Фејсбук:

Пронајдете не на следниве мрежи: