Филип Петровски најави победа со 52 мандати за ВМРО-ДПМНЕ

Loading...

Причината поради која ДИК не излегува со конечните резултати е сознанието дека ВМРО-ДПМНЕ излегува со 52 мандати, СДСМ паѓа на 48 манадати, и покрај сите притисоци на странскиот фактор да се направи „пата-пата“ ситуација.Оваа информација ја сподели со јавноста Фили Петровски на својот ФБ профил, додавајќи за iNFOMAX.mk дека доколку ДИК во догледно време не ги објави резултатите, народот ќе влезе во просториите на комисијата!Оваа информација ја сподели со јавноста Фили Петровски на својот ФБ профил, додавајќи за iNFOMAX.mk дека доколку ДИК во догледно време не ги објави

loading...