Филип Петровски: Се подготвува насилна промена на вољата на граѓаните

Loading...

Филип Петровски на својот фејсбук профил. Овие луѓе се подготвуваат да ја изиграат вољата на 500.000 граѓани!Павле Трајанов се подготвува да поднесе Предлог на Закон за измена на Изборниот законик. Ќе го предложи 5 јуни за нов датум. Се очекува за ова да гласаат ДУИ, СДСбезМ, ДПА, Солза, Љубица, Павле, Лиле…
Павле Трајанов се подготвува да поднесе Предлог на Закон за измена на Изборниот законик. Ќе го предложи 5 јуни за нов датум. Се очекува за ов

loading...