„Филм за возрасни“ или спот?Карлеуша го објави својот спот за песната „Манијак“

Loading...

Јелена Карлеуша продолжува да ја шокира јавноста со своите изјави и дела, а за тоа потврдува нејзиниот нов видео спот, кој повеќе личи на „филм за возрасни“, него на музичко видео!Спотот за песната „Манијак“ најпрвин требало да биде објавен на концертот на пејачката во Ушче, но поради технички проблеми тој не бил прикажан.
Карлеуша потоа одлучила да го објави на Јутуб, и го споделила со своите обожаватели на друштвените мрежи. Прашањето е дали Јутуб ќе го забрани ова видео?
Погледнете….

Спотот за песната „Манијак“ најпрвин требало да биде објавен на концертот на пејачката во Ушче, но поради технички проблеми тој не бил

loading...
Loading...