ФИЛМСКА ПОТЕРА: Полицијата бркала автомобил, кој го возела малолетничка!

Полицијата извела несекојдневна потера по автомобил, кој го возело 12-годишно девојче.Полицијата во Тексас, морала да ја стисне гаста до крај, за да успее да стигне 12-годишно девојче, кое го украла автомобилот од својата баба, и заедно со својата сестра (7), тргнала кон својот дечко.
Малечката го возела автомобилот со 140 километри на час, а полицијата имала проблем да ја фати.
Инцидентот се случил во четвртокот, кога девојчето успеало да го украде автомобилот од својата баба, која легнала малку да отспие.

 
Полицијата го снимила девојчето, дури кога се одалечила 30 километри од домот на нејзината баба, а потоа почнало филмското бркање.
Среќа што не успеала да се повреди себеси или некој друг.
Таа била фатена, и сместена во поправен дом за малолетници.Полицијата во Тексас, морала да ја стисне гаста до крај, за да успее да стигне 12-годишно девојче, кое го украла автомобилот од својата баба, и зае

Пронајдете не на следниве мрежи: