Финале на ТЛЗП: Зошто Марија Михајловиќ не е во жирито?

Loading...

Жирито вечерва не е во својот полн состав- па така можевме да забележиме дека на финалето недостига Марија…Започна големото финале но со неочекувани промени. 
Жирито вечерва не е во целосниот состав, а покрај Бранко Ѓуриќ и Иван специјални гости се Ивана Максимовиќ и Милица Мандиќ како и Маша Антиќ.
Но, никој се уште не откри зошто Марија е исфрлена од жирито…Започна големото финале но со неочекувани промени. 
Жирито вечерва не е во целосниот состав, а покрај Бранко Ѓуриќ и Иван специјални г

loading...
Loading...