Фолкерката Жаки Макaрена го обезбедува Сити Мол

Loading...

Некогашната фолкерка Жаклина Терзиева ја смени професијата!Таа сега работи како обезбедување во трговскиот центар Скопје Сити Мол.
Инаку, Жаки на времето беше популарна со песната „Нигде нема таков даса, да ме сруши испод маса, каква Цеца, каква Брена, јас сум Жаки Макарена“

 
Таа важеше за една од најголемите љубови на Владо Јаневски..
Таа сега работи како обезбедување во трговскиот центар Скопје Сити Мол.
Инаку, Жа

loading...
Loading...