Формирано Македонско Патриотско Здружение Пере Тошев- Прилеп

Исконскиот македонски стремеж за зачувување на територијалниот интегритет, како и одбраната на сите национални и државни интереси од сите странски или домашни структури кои работат против македонскиот народ и држава, во Прилеп го иницираа формирањето на Македонското патриотско здружение “Пере Тошев”.Почнува битката, битка со сите оние што ќе помислат дека ќе ги продаваат македонските национални интереси, без разлика на партиска припадност, СЕКОЈ ОНОЈ што ќе се дрзне да чепне во унитарноста на Македонија ќе биде ОСУДЕН ОД НАРОДОТ, како ќе му се суди………знае МАКЕДОНСКИОТ НАРОД.Да живее Репубилка Македонија !!!Почнува битката, битка со сите оние што ќе помислат дека ќе ги продаваат македонските национални интереси, без разлика на партиска припадност, СЕКО

Пронајдете не на следниве мрежи: