Фото: 10 години од крвавата трагедија во Беслан

На 1 септември 2004 година, повеќе од 1000 родители и деца пристигнаа во училиштето во Беслан, повеќето со цвеќиња во раце за нивните учители, што

Пронајдете не на следниве мрежи: