Фото: 10 најдобри хотели од идниот филм за Џејмс Бонд

Loading...

Новиот филм за тајниот агент Џејмс Бонд, „Solo“ започнува со сцена во еден од најдобрите хотели во Лондон, „Dorchester“.&nb

loading...
Loading...