Фото: 10 славни личности кои се постари отколку што мислите

Loading...

Изгледот навистина знае многу да излаже. Погледнете ги овие младолики актери, пејачи, модели и други личности и дознајте колку години навистина имаат. Да не им ја знаете возраста, колку години вие би им дале?1.Џенифер Анистон (45)

2.Џулиен Мур (53)

 
3.Гвен Стефани (44)

4.Џим Парсонс (40)

 
5.Сандра Булок (49)

6.Роб Лоу (49)

 
7.Габриел Јунион (41)

8.Дилан Мек Дермот (52)

 
9.Луси Лиу (45)

10. Фарел Вилијамс (40)
1.Џенифер Анистон (45)

loading...
Loading...