Фото: 19 совети – Како да станете најдобар бакнувач?!

Loading...

Ви претставуваме 19 начини кои ќе ви покажат како да станете подобар бакнувач!
Погледнете ги фотографиите и фатете се за работа!1. Осигурајте се дека вашиот партнер е подготвен за бакнеж

2. Затворете ги очите

3. Фатете се за работа со рацете

4. Чувајте ги вашите усни меки

5. Направете неколку кратки опуштени бакнежи

6. Одбери ја твојата страна со помош на раката

7. Не го трошете времето залудно кога веќе ќе започнете

8. Заклучете ги усните

9. Користете различна техника

10. Не се фокусирајте само на усната

11. Дишете нормално

12. Преголема употреба на јазикот не е препорачливо

13. Направете го тоа на вистинското место во вистинското време

14. Не го повредувајте партнерот

15. Не се бакнувајте ако не го посакувате тоа вистински

16. Водете ја личната хигиена

17. Користете ги рацете

18. Одберете сигурен партнер

19. Бидете поблиску до партнерот

 1. Осигурајте се дека вашиот партнер е подготвен за бакнеж

loading...
Loading...