ФОТО: 5 вистинити факти за Чак Норис!

Loading...

Тешко е да се поверува дека Чак Норис наполни 74 години. Неговата коса се уште ја има истата боја како и првиот ден кога неговата нога за првпат се заби во нечија вилица. Па затоа, во чест на неговиот неодамна прославен роденден, ќе ви откриеме 5 вистинити факти за него!
Неговото вистинско име не е Чак, ниту Чарлс. Тој всушност се вика Карлос Реј Норис, што некако звучи повозбудливо.

Нема изгубено во борба уште од 1968 година. Неговите вкупно 10 загубени борби се регистрирани на самиот почеток на неговата кариера, а вкупниот скор за сите негови доесгашни борби му е 168-10-2, што е навистина импресивен резултат!

Тој измисли нова боречка вештина. Веројатно имате слушнато за неговите успеси како каратист. Но, на човекот со тек на време му здосадило од каратето и измислил нова борчка вештина која ја нарече Чун Кук До, што значи „Универзален Пат.“

Тој беше портпарол за најпознатата игра на светот: World of Warcraft. 

Има своја линија на фармерки. Линијата се вика „Action Jeans“ и овозможуваат поголема мобилност за личноста која што ги носи. Благодарејќи им на нив, Чак Норис сo леснотија ќе може да ги прави своите познати боречки потези.

Неговото вистинско име не е Чак, ниту Ча

loading...
Loading...