Фото: 90.000 граѓани излегоа да и дадат поддршка на коалицијата „За подобра Македонија“

Loading...

ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржува митинг на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Вечерва повеќе од 90.000 граѓани од

loading...