Фото: А баш мислев да те носам на шопинг!

Loading...

Интересна конверзација помеѓу дечко и девојкаКога дечкото сака да ја изненади девојката и да се пошегува со неа :)Кога дечкото сака да ја изненади девојката и да се пошегува со неа 🙂

loading...
Loading...