Фото: А можевме, повеќе да имаме сега, но среќата од Белград до Токио ни бега…

Loading...

Мала шега, дозволено е секако, овој прекрасен момент да се сподели и да се зголеми радоста кај сите навивачи на нашата кошаркарска репрезентација.Фотографијата е мошне јасна, цел приказ на еден натпревар. 
27 коша за миленикот на македонските фанови, идолот на македонските фанови кој срцето го остави на теренот по којзнае кој пат за Македонија… БОРЧЕ МЕККЕЈЛЕБОВСКИ!!!
Сума суманито, сите одиграа со срце за Македонија, секоја чест момци, така се игра за својата татковина, за нашата Македонија!!!
Фото: EuroBasket 2013 (Facebook)Фотографијата е мошне јасна, цел приказ на еден натпревар. 
27 коша за милен

loading...
Loading...