Фото: Ацо Кабранов со пури и барок пишува за Македонија

Loading...

Уредникот на порталот „Либертас“ Ацо Кабранов, како што може да се заклучи од фотографиите, со пура во рака и опкружен со барок оддалек

loading...
Loading...