Фото: Аделина провоцира со нови фотки од Грција

Loading...

Иако и го оштетија автомобилот, очигледно тоа не може да и го упропасти одморот.Иако и го оштетија автомобилот, очигледно тоа не може да и го упропасти одморот.
Аделина Тахири и натаму ужива на плажите во Грција, и повторно изненадува со уште неколку провокативни фотографии.
Уживајте во галеријата заедно со убавицата Аделина Тахири, на ТЗМ.МКИако и го оштетија автомобилот, очигледно тоа не може да и го упропасти одморот.

loading...
Loading...