Фото: Адријана Лима и Кендис Сванапул пожешки од кога и да било!

Loading...

Адријана Лима и Кендис Сванапул официјално објавија дека екстравагантното шоу на Victoria’s Secret оваа година ќе се одржи токму во британската метрополаЗа промотивниот настан во Лондон одржан во бутикот на VS, Адријана Лима го покажа своето деколте со црвен краток фустан од есенската колекција на Метју Вилијамсон и црвени обувки од Џузепе Ѕаноти, а Кендис Сванапул во бел фустан од Ролан Муре и елегантни сандали од Кристијан Лобутин. 

 

За промотивниот настан во Лондон одржан во бутикот на VS, Адријана Лима го покажа своето деколте со црвен краток фустан од есенската колекциј

loading...
Loading...