Фото: Алачки попушти со нервите

Loading...

Македонскито хармоникаш Горан Алачки реши да ги предупреди своите соседи од западната вертикала да престанат да фрлаат ѓубре од прозорецот, кое директно паѓа на неговата тераса. 
Вознемирениот Алачки им напиша едно убаво предупредувачко писмо. 

ФОТО: off.net.mkМакедонскито хармоникаш Горан Алачки реши да ги предупреди своите соседи од западната вертикала да престанат да фрлаат

loading...