Фото: Алекс Ружин го нападна Карло Бос

Алекс Ружин го нападна Карло Бос, откако тој официјално вчера стана член на владеачката партија ВМРО-ДПМНЕ.Ружин го искористи тој момент и реши дрско да го нападне Карло, па тој на Фејсбук напиша „Нема да ме зачуди да го назначат за министер! Така функционира ВМРО-ДПМНЕ, Карло е идеален кадар, особено интелектуално! Само напред! Дојеби му мајку на државу ко што га је Грујо јебао!“
Со ова покрај тоа што го напаѓа Карло ја потврдува нервозата кај опозицијата што не може да ја добие подршката од народот. Како и секогаш, нервозата најмногу е видлива кај младите и неискусни синови на политичари кои наместо да се градат како вистински личности постојано го трошат своето време критикувајќи на Фејсбук.
Во прилог е коментарот на Алекс Ружин за зачленувањето на Карло Бос во ВМРО-ДПМНЕ. 
Ружин го искористи тој момент и реши дрско да го нападне Карло, па тој на Фејсбук напиша „Нема да ме зачуди да г

Пронајдете не на следниве мрежи: