Фото: Ален Исламовиќ ја крена Струмица на нозе

Моментално во Струмица се одржува Strumica Open Festival каде што голем брогј граѓани го пополнија главниот плоштад во градот. 
Вечерв

Пронајдете не на следниве мрежи: